JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tritechs trio i Göteborg

Tritechs trio i Göteborg


I juni avslöjade Tritech Technology att företaget ska dra igång i Göteborg under sommaren. Nu är det dags. Göteborgsverksamheten ska drivas av ledartrion Susanne Andersson, Magnus Janemyr, och Tommy Johansson.
Inbyggnadskonsulten Tritech Technology har tidigare haft verksamhet i Stockholm, Linköping och Västerås, men nu är det alltså dags för ett dotterbolag i Göteborg, döpt till just Tritech Göteborg.

Magnus Janemyr blir vd för det nya företaget, som han ska driva tillsammans med Susanne Andersson och Tommy Johansson. De tre blir delägare i företaget.

– Under våren växte tanken på att starta en egen verksamhet och en möjlighet att utveckla något tillsammans med Tommy och Susanne. Efter inledande diskussioner kände vi alla tre att Tritech var bolaget som vi ville arbeta med, säger Magnus Janemyr, i ett pressmeddelande.

Förutom ledartrion har redan de första ingenjörerna rekryterats och innan årsskiftet räknar man med att ha anställt 25 ingenjörer.

Tritech arbetar med utveckling av intelligenta system, där företaget erbjuder experttjänster, lösningar och produktutveckling till den nordiska och europeiska industrin.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)