JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Påminnelse:  Stora Elektronikdagen

Det finns fortfarande några platser kvar till Stora Elektronikdagen med Summit, den årliga endagskonferensen för den svenska elektronikbranschen, som går av stapeln den 12 september. Fokus i år ligger på hur vi kan stärka svensk elektronikproduktion.

Lokal produktion brukar ses som en förutsättning för att Sverige ska kunna behålla sin innovationsförmåga och konkurrenskraft. Representanter för Mycronic, NCAB, Eskilstuna Elektronikpartner och Inission ger sin syn på frågan och vad som behövs för att vi ska kunna behålla den framskjutna position vi har idag.

Det bjuds också på en global utblick av professor Michael Pecht, från universitetet i Maryland, USA. Titeln på hans föredrag är ”Todays 3 Big Challenges in Producing Reliable Products”. 

Som vanligt kommer också ett antal projekt som beviljats pengar inom innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem att presentera sig och berätta vad de åstadkommit. 

Programkontoret har under våren förstärkts med Torbjörn Ebefors som ska hjälpa svenska företag att komma med i europeiska forsknings- och utvecklingsprojekt. Bland annat kommer representanter från EU-programmen ECSEL, Eureka och Euripides att vara på plats.

Stora Elektronikdagen med Summit äger rum den 12 september på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Mer information och anmälan finns här (länk).
 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)