JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ny PCI-X-analysator godkänd av PCI-SIG

Agilent E2930A är en kombinerad protokollexerciser och protokollanalysator för PCI-X 2.0, som godkänts av branschorganisationen PCI-SIG (PCI Special Interest Group). PCI-SIG ska använda protokollanalysatorn för att testa databussen PCI-X 2.0 ihop med minneskretsar med DDR-teknik (double data rate), som kan leverera två datavärden per klockcykel.

Protokollanalysatorn används för att övervaka trafiken i PCI-bussen. Den har inbyggd protokollavläsare som klarar av att hantera samtidiga tester av upp till 60 olika protokollregler i realtid. Övervakning och test visas med ett grafiskt gränssnitt.

Protokollexercisern används för validering och test av intelligenta IO-bussar. När den kopplas ihop med en protokollanalysator kompletterar och utökar den analysatorns avlusnings-, test- och valideringsmöjligheter. Agilent E2930A är programmerbar och klarar av att testa BIOS-program, corner cases (händelser som är beroende av varandra) och felrättning. Nya test och testmiljöer kan skapas med ett C-programmeringsgränssnitt (C-API).

Torun Bager

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)