JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Leab får utpost i södra och västra Sverige
De två kontraktstillverkarna Leab och Svensk Elektronikproduktion  ska börja samarbeta. För Leab ger det lokal närvaro i Syd- och Västsverige medan tiomannanföretaget Svensk Elektronikproduktion får tillgång till volymkapacitet i Sverige och i Tallinn.
– Genom det här ökar vi koncernens Norden- och rikstäckning inom elektroniktillverkning, vilket naturligtvis känns mycket bra. Vi får tillgång till bättre lokal service inom mindre serier och konstruktionstjänster, säger Leabs vd och koncernchef Martin Linder i ett pressmeddelande.

– Vi å vår sida får tillgång till en helt ny kostnadseffektiv volymkapacitet, både i Sverige och i Estland, säger Jörgen Andersson, ägare och vd för Svensk Elektronikproduktion.

Svensk Elektronikproduktion i Kungsbacka startade 1990 och är certifierad enligt ISO9001:2008. Produktionen sker med komplett ESD-skydd och processerna uppfyller kraven för tillverkning enligt RoHS.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)