JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Dags att boka Science Week

Vill du bli uppdaterad på digitalisering och teknikutveckling? Är du nyfiken på Scanias Smart Factory Lab? Eller vill du bara hänga med på de förändringar i samhället som just nu pågår och förstå vad de kan betyda för dig? Då kan Science Week 2020 i Södertälje, med start den 29:e januari, vara värt att ett besök.

Under fyra dagar – från den 29:e januari till den 1 februari – kommer eventet att bjuda på över 100 föreläsningar och workshops på temat hållbar och konkurrenskraftig industri. Syftet är att skapa intresse för forskning, utveckling och högre utbildning, men också att visa på mängden av aktiviteter som pågår inom Södertälje Science Park.

Här hittar du det fullständiga programmet under Science Week 2020 (länk). För ytterligare information kan du även titta här (länk).

Science Week arrangeras för tredje gången av Södertälje Science Park, där bland annat KTH finns med 1 200 utbildningsplatser liksom forskartjänster. Bakom Södertälje Science Park står Scania, AstraZeneca, Södertälje kommun och KTH.

Bilden i ingressen är lånad från föredraget ”In i framtiden med Scanias nya konceptbuss NXT!”. Det handlar om Scanias nya batteridrivna självkörande konceptfordon som kan anpassas för att ta pendlare till och från jobbet på morgon och kväll, leverera varor under dagen och hämta sopor nattetid.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)