JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Vill du bli uppdaterad på digitalisering och teknikutveckling? Är du nyfiken på Scanias Smart Factory Lab? Eller vill du bara hänga med på de förändringar i samhället som just nu pågår och förstå vad de kan betyda för dig? Då kan Science Week 2020 i Södertälje, med start den 29:e januari, vara värt att ett besök.

Under fyra dagar – från den 29:e januari till den 1 februari – kommer eventet att bjuda på över 100 föreläsningar och workshops på temat hållbar och konkurrenskraftig industri. Syftet är att skapa intresse för forskning, utveckling och högre utbildning, men också att visa på mängden av aktiviteter som pågår inom Södertälje Science Park.

Här hittar du det fullständiga programmet under Science Week 2020 (länk). För ytterligare information kan du även titta här (länk).

Science Week arrangeras för tredje gången av Södertälje Science Park, där bland annat KTH finns med 1 200 utbildningsplatser liksom forskartjänster. Bakom Södertälje Science Park står Scania, AstraZeneca, Södertälje kommun och KTH.

Bilden i ingressen är lånad från föredraget ”In i framtiden med Scanias nya konceptbuss NXT!”. Det handlar om Scanias nya batteridrivna självkörande konceptfordon som kan anpassas för att ta pendlare till och från jobbet på morgon och kväll, leverera varor under dagen och hämta sopor nattetid.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)