JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Vilka studenter anser du ska få ta emot årets SER-pris? Kanske du själv? Med priset vill SER uppmärksamma teknisk utveckling i Sverige. I år är priset begränsat till studenter, men vilka två exjobb eller avhandlingar är värda att belönas? Du kan avgöra.

Sveriges Elektro- och Dataingenjörers Riksförening, SER, delar årligen ut SER Prize. Tanken är att lyfta fram den viktiga roll som elektro- och dataingenjörer har i dagens samhälle – då främst när det gäller att främja den tekniska utvecklingen i Sverige.

Tidigare har priset delas ut i två versioner: SER Prize och SER Junior Prize, där det förstnämnda gått till en eller en grupp individer på ett företag som fått sitt genombrott under de senaste åren.

Denna gång begränsar sig SER till att enbart utlysa juniorpriset kallat ”Junior Prize 2021”. Nytt för i år är också att två exjobb eller avhandlingar – utförda under 2021 – har möjlighet att kamma hem högsta vinsten.

De två vinnarna får 10 000 kronor vardera samt chansen att presentera på SER:s årsmöte i Stockholm senare under våren.

Du kan tipsa någon att ansöka om priset, eller ansöka själv.

Ansök sker genom att exjobbet eller avhandlingen, och en motivering till varför du söker, skickas till SER på mailadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista dag för att skicka in en ansökan är den 16 februari 2022.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus