JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Äntligen mässa

äntligen är det dags igen för en generalmönstring av den svenska elektronikbranschen. Det var 16 månader sedan sist det begav sig, i Göteborg, och sedan dess har åtminstone den telekominriktade delen av elektroniksverige upplevt en ganska tuff period.

Nu ser det dock ut som om konjunkturens botten passerats, och mässan kan helt klart bidra till uppgången. För om det är någonting som mässan skapar så är det möten mellan människor i branschen, och ur dessa möten kan både stort och smått uppkomma. Så ta chansen nu när den finns - kliv in i montrar, ställ frågorna du tänker på även om de verkar dumma och plocka med dig papper, broschyrer och inte minst visitkort hem.

Och ni utställare - stå inte bara och vänta på besökarna utan börja prata med dem och försök få reda på deras projekt. Det värsta som kan hända är att de går därifrån.

På fredag stänger mässan - om då drygt 12 000 besökare i snitt lärt känna fyra utställare var så har sisådär 50 000 kontakter etablerats. Det vore en bra start på 2002.

PS Elektroniktidningen gör inte bara en daglig tidning och intervjuer i Heta Stolen, vi bjuder på kaffe i montern också. Välkommentill C05:48!


Adam Edström

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)