JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
lördag 15 augusti 2020 VECKA 33
Elektroniktillverkarnas branschorgansiation iNemi har sparkat igång arbetet med sin nya raodmap som ska vara klar nästa år. Förutom en allmän uppdatering blir det en ny avdelning om organisk och tryckt elektronik.
iNemi, International Electronics Manufacturing Initiative, är kanske mest känt för sin roadmap som man publicerar vartannat år. I den pekar iNemi ut vilka gap eller hinder som tillverkningsindustrin står inför. Men organisationen har inga egna resurser utan arbetet utförs av medlemsföretagen.

På den amerikanska produktionsmässan Apex var det avspark för arbetet med nästa version av roadmappen som ska vara klar 2007.

Nytt för den här gången är ett kapitel om organisk och tryck elektronik. Även om det än så länge mest handlar om forskning och prototypverksamhet anser iNemi ändå att det är dags att fundera på vilka krav de nya teknikerna kommer att ställa när de kommer i volymtillverkning.

Föreningen försöker också gå från att vara en organisation för amerikanska företag till att blir en global organisation. Ett led i den strävan var iNemis charmoffensiv på Productronicamässan i höstas där man bjöd in Europeiska företag. Bland de som nappade fanns Heraeus, Cookson och Alcatel.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)