JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Lyckad EMC- ESD- och elsäkerhetsmässa
Att nischade mässor har sin plats bevisade E3 Konferens & Mässa, en kombinerad mässa och konferens om EMC, ESD och elsäkerhet. Trots att det var första gången E3 arrangerades lockade tvådagarsevenemanget som avslutas idag i Göteborg runt 40 utställare, 52 talare och uppskattningsvis cirka 250 besökare.
– Vi är jättenöjda, man ser att det finns ett sug efter ett sådant här arrangemang, säger Ulf Nilsson, känd EMC-profil och en av eldsjälarna bakom arrangemanget.

Hur många besökare som kom är i skrivande stund inte klart men det var välfyllt i gångarna under kaffe- och lunchrasterna den första dagen. Och det gick inte att hitta några negativa röster bland utställarna.

Istället öste utställarna idel lovord över denna nischade tillställning där många av deltagarna känner varandra vilket skapar en familjär stämning.

Förutom utställning med förhållandevis små montrar fanns det fyra parallella föreläsningsspår att välja på för konferensdeltagarna. Föreläsarna var en god blandning av ingenjörer, konsulter, forskare och utställare som delade med sig av sina erfarenheter.
Om evenemanget kommer igen nästa år vill Dan Wallander på Just Event som arrangerade mässan ännu inte säga.

– Vi gör en enkät bland utställare och besökare. När vi sammanställt den bestämmer vi hur vi det blir.

Men av hans leende förstår man att det inte finns någon tveksamhet på den punkten. Det som återstår att bestämma är vilken frekvens E3 ska få och om den kombinerade konferensen och mässa ska arrangeras i Göteborg även nästa gång.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)