JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mer av Tyco hos TTI
Passivspecialisten TTI adderar nu reläer, switchar, filter och passiva specialkomponenter till den existerande portföljen med kontaktdon från Tyco Electronics.
Avtalet som bland annat omfattar varumärkena Schrack, Axicom, Alcoswitch och Corcom gäller för Norden, Benelux, Österrike, Schweiz, Italien, Spanien och Portugal. Företagen har sedan tidigare ett liknande avtal för Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Irland.

– Vi har ett utmärkt samarbete med Tyco och betraktar företaget som en av våra viktigaste leverantörspartners. Tyco är självfallet mest känt för sin position som världens främsta tillverkare av anslutningar och reläer, men företagets portfölj omfattar även några av de mest respekterade namnen inom switchar och EMC-filter. Vi kommer att fortsätta vår policy att lagerföra brett och djupt inom dessa produktområden, och ser även fram emot att kunna erbjuda kundspecifika lösningar inom passiva komponenter med Tycos specialistteknik inom motstånd, säger Geoff Breed, TTIs marknadschef för leverantörer, i ett pressmeddelande.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)