JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Resterna av Proxy under klubban

Resterna av Proxy under klubban

De kvarvarande inventarierna från den konkursade kontraktstillverkaren Proxy Electronics i Kalmar bjuds nu ut på auktion. Större delen av maskinparken har dock Flextronics, som köpte konkursboet, redan flyttat till sina fabriken i Linköping och Karlskrona (länk).
Det är en brokig skara inventarier som auktionsfirman Petterson och Son nu bjuder ut på auktion (länk). Listan, som upptar cirka 200 poster omfattar allt från kontorsstolar och whiteboardtavlor till robotceller och en lödugn. Visningen sker på tisdag nästa vecka och själva auktionen, som görs över Internet, avslutas på torsdag den 23 september.

Kontraktstillverkaren Proxy Electronics bildades i januari 2007 när Ericsson Power Modules sålde sin fabrik i Kalmar till ledningen. Från att ha tillverkat Ericssons kraftmoduler förvandlades företaget till en kontraktstillverkare av bland annat set-top-boxar. Den 21 maj försattes företaget i konkurs och den 5 juli köpte Flextronics inkråmet. Nu går alltså de kvarvarande inventarierna på auktion.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)