JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
fredag 3 april 2020 VECKA 14
På branschmässan SEE den 17-19 april kommer smartmobilerna att bli flitigt använda. Den klassiska mässkatalogen är ersatt av en app, alla besökare får brickor med QR-koder och registreringen sker via det sociala nätverket Invitepeople.
– Som besökare kan man välja om man vill vara synlig eller inte genom att kryssa i en ruta när man registrerar sig, säger projektledaren Magnus Eriksson.

Väljer du att vara synlig kan utställarna liksom alla andra besökare se dig och bjuda in dig till möten eller tipsa dig om olika evenemang eller intressanta saker de hittat på mässan.

Invitepeople har dock ingen app. Hemsidan finns istället i en mobilanpassad version så att du kan använda den även på mässan.

Den klassiska mässkatalogen är i år förvandlad till en app. Att hitta den i Appstore eller Android Market är inte helt lätt. Att söka på S.E.E. fungerar inte, i bägge butikerna är S.E.E. förvandlat till SEE, så enklast är att knappa i Scandinavian Electronics Event.

När appen väl är installerad kan man använda den för att hitta alla praktisk information om mässan liksom för att hitta till någon av de 207 utställarna. Än så länge är det många utställare som inte fyllt på med information om sig själva och seminarieprogrammet är väldigt kort. Men mer information kommer efterhand.

Och så var det QR-koderna, de tvådimensionella streckkoderna som alla besöksbrickor kommer att ha. Utställarna kan skanna koden med sina mobiler och slipper hålla reda på visitkort. Detsamma gäller såklart besökarna som också slipper byta visitkort med varandra.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)