JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Partnertech utökar i Kina
Kontraktstillverkaren Partnertech har invigt nya lokaler i Chang’an, Dongguan, som stärker och kompletterar den befintliga verksamheten i Kina.
Fabriken hanterar tillverkning i alla faser av produktens livscykel från  kretskort, delmontage och ”box-build” inom elektronik till systemintegration och inkapslingar samt mekanik. Läget nära hamnar, flygplatser och större motorvägar i Dongguan gör att fabriken även kan erbjuda distributionstjänster som omfattar lagerhållning och transport ända till slutkund i Kina, Asien och andra ställen i världen.

– Vi har varit verksamma i Kina under en tid med både tillverkning och en stark försörjningskedja, och vi ser en växande efterfrågan från våra kunder på ett mer komplett erbjudande inom lågkostnadstillverkning, säger företagets vd och koncernchef Leif Thorwaldsson i ett pressmeddelande.

– I de nya lokalerna kan vi erbjuda ett bredare utbud av lokala tjänster och även ge bättre service till kunder som vill komma in på eller utvidga sin verksamhet på den kinesiska marknaden.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)