JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Inission rekryterar förändringsorienterad vd

Kontraktstillverkaren Inission har rekryterat Björn Lifvergren som ny vd efter Fredrik Berghel som fortsätter som koncernchef. Björn Lifvergren kommer närmast från en tjänst som vd för Motala Verkstad Group och börjar sin tjänst den 20 mars 2017.

”Han har en gedigen erfarenhet av förändringsledning i ledande roller på en internationell spelplan med produktion som en röd tråd genom karriären.” skriver Inission i ett pressmeddelande.

Innan Motala verkstad arbetade Björn Lifvergren hos Atlas Copco med effektiviseringar och förbättringar.

– Björn är en kompetent ledare som kommer in vid en perfekt tidpunkt för att ytterligare trimma verksamheten. Inissions styrka är att kombinera lönsamhet med tillväxt och förstärker ledningen för att möjliggöra en fortsatt framgångsrik resa. Björn kommer med sin erfarenhet att förstärka koncernledningen och inledningsvis fokusera på de nuvarande produktionsenheterna. Detta kommer att möjliggöra mer energi på organisk lönsamhet och tillväxt, säger Fredrik Berghel i pressmeddelandet.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)