JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
lördag 4 juli 2020 VECKA 27

När tappningsföretagen Swire Coca-Cola utökar och förbättra sitt system för lagerhantering är det svenska JLT Mobile Computers som får uppdraget att utrusta lagertruckarna med nya datorer. Över 300 datorer ska levereras fram till och med det första kvartalet nästa år.

Swire Coca-Cola är ett av USA:s största fristående tappningsföretag. På senare tid har företaget köpt anläggningar i Arizona, Colorado, New Mexico, Oregon, Washington och Idaho.

– Vi har använt truckdatorer från JLT sedan 2011, resultaten har varit långt över förväntan och lett till förbättrad servicen till våra kunder, kommenterar James Sloan, ekonomichef på Swire Coca-Cola, beslutet att välja JLT:s datorer i denna uppköpsrunda, i ett pressmeddelande.

Det är den senaste generationens logistikdator från JLT – JLT1214N – som ska användas i lagerverksamheten. Datorn är byggd kring en 64-bitars fyrkärnig Intel-processor och har inbyggda så kallade dual-diversity-antenner för att garantera wifi-uppkoppling över större områden med bristfällig täckning.

JLT1214N är dessutom konstruerad för att fungerar i allt från kalla kyllager till mycket höga temperaturer i direkt solljus. Likaså klarar den kraftiga vibrationer, vilket gör den lämpad att monteras direkt på exempelvis en gaffeltruck.

– JLT har varit ett mycket viktigt stöd för oss när vi den senaste tiden har utökat vår verksamhet och därmed behövt förbättra vårt system för lagerhantering, konstaterar James Sloan.

Läs även JTT har tänt på alla cylindrar
 

 

 

MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)