JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Electronica utökar med fyra hallar

I början av nästa år blir ytterligare två hallar klara på det gigantiska mässområdet i München. Electronicamässan passar på att utöka till 17 hallar och gör samtidigt om temat i de olika hallarna för att kunna växa ytterligare i framtiden.

Medan andra breda elektronikmässor sakta tynar bort håller jättemässan Electronica ställningarna. Senast det begav sig, år 2016, ökade antalet utställare 7 procent till 2913 medan antalet besökare legat stadigt runt 73 000 personer de senaste gångerna.

Till nästa år utökas antalet hallar från 13 till 17 på samma gång som temat i de olika hallar görs om ordentligt. Samtidigt öppnas tre nya ingångar på nordvästra, norra och nordöstra sidan för att få ett jämnare flöde av besökare i hallarna. Hittills har det bara funnits den västra och östra ingången för besökarna.

Fokus för Electronica är halvledare och dessa placeras i hallarna B4, C4, B5, C5 och C3. Halvledarmässan Semicon Europa går parallellt med Electronica och placeras i hall A4.

Fordon och inbyggda system liksom displayer och skärmar flyttas närmare mitten av mässområdet. 

Elektromekanik, reläer och kapsling fyller mer än två hallar och mässledningen har därför valt att flytta dem till hall A2, B2 och C2.

Mönsterkort och kontraktstillverkare samlas i hallarna A1 och B1 medan passiva komponenter hamnar i andra änden av mässkomplexet, i hall A6 och B6.

Även de olika formen flyttas för att ligga i anslutning till sina utställare. Exempelvis flyttar fordonsforumet till B4 och forumet för embedded till B5.

Nästa Electronica äger rum 13-16 november 2018.
 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)