JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Digi-Key öppnar för enklare kretskortskonstruktion

Distributören Digi-Key öppnar för direkt åtkomst av Ultra Librarian – ett biblioteksverktyg som omfattar EDA- och CAD-modeller i format som stödjer de flesta verktyg för kretskortskonstruktion.

– För att bättre kunna serva våra kunder har vi arbetat med EMA för att ta bort alla begränsningar vid nedladdning av Ultra Librarians EDA- och CAD-modeller, säger Randall Restle, ansvarig på Digi-Key i ett pressmeddelande.

– Vi täcker nu mer än 1,25 miljoner modeller, vilket betyder att våra kunder kan ladda ner en mycket stor del av modellerna som de behöver för en konstruera, vilket sparar tid under konstruktionscykeln.

Ultra Librarian används för att skapa och exportera symboler i format som är kompatibla med marknadens EDA-verktyg, däribland Altium, Eagle, KiCad, OrCAD och PADS. På det här sättet kan organisationer underhålla ett centralt komponentbibliotek, trots att olika delar av organisationen använder olika EDA-verktyg.

EMA Design Automation äger Ultra Librarian sedan 2016, då företaget köpte Accelerated Designs som skapat biblioteksverktyg med över 7,2 miljoner CAD-symboler med pinkonfiguration.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)