JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Leif Ljungqvist, veteran inom tryckt elektronik, tar plats i kanadensiska Ynvisible Interactive styrelsen som oberoende ledamot. Företaget köpte nyligen unga Consensum Production, en svensk kontraktstillverkare inom tryckt elektronik som Leif Ljungqvist var delägare i.

I och med att Ynvisible köpte Consensum i somras etablerade det kanadensiska företaget rulle-till-rulle-produktion av de egna displayerna i Linköping.

Leif Ljungqvist

Leif Ljungqvist har haft en central roll i hela förloppet. Han har jobbat med tryckt elektronik i Linköping i väldigt många år.

Tillsammans med några andra var han med och räddade den svenska verksamheten kring tryckt elektronik i Linköping när norska Thinfilm Electronics i november 2017 bestämde sig för att avveckla den.

Nu har Leif Ljungqvist tillsammans med Michael Robinson från L'Oréal, valts in i Ynvisibles styrelsen som oberoende ledamot. Deras erfarenhet och internationella kontaktnät hyllas av det kanadensiska företaget.

– Michael och Leif tillför vår styrelse kommersiell erfarenhet som blir avgörande för oss att nå marknaden, kommenterar Jani-Mikael Kuusisto, vd för Ynvisible i ett pressmeddelande

Här kan du läsa mer om Ynvisibles köp av Consensum Production (länk).

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)