JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
tisdag 14 juli 2020 VECKA 29

Spridningen av coronaviruset i Europa gör att den stora belysningsmässan Light+Building i Frankfurt inte slår upp portarna som planerat om en knapp vecka. Istället flyttas mässan fram ett halvår till andra halvan av september, meddelar arrangörerna.

Vartannat år i mars är det dags för belysningsbranschens kanske allra viktigaste händelse: mässan Light+Building i Frankfurt. Årets mässa skulle ha startat den 9:e mars, men nu meddelar arrangörerna att mässan skjuts på framtiden.

Light+Building är mässan där belysningsbranschen laddar med nyheter. Både stora och små företag visar upp vad de kan. Mycket handlar om uppkopplat och intelligent styrning.

Senast Light+Building gick av stapeln – år 2018 – lanserade exempelvis svenska Optoga en ny lösning – ett minimalt drivsteg som minskar flimmer i LED-lampor (länk).

Två år tidigare, på Light+Building 2016, lanserade den svenska IoT-konsulten Thingsquare en trådlösa plattform som ger belysning sensorer och uppkoppling (länk). Likaså visade Karlstadsföretaget Lumine upp sina första prototyper av en lysdiodbaserade belysningspanel som styrs trådlöst (länk).

Ännu är inget nytt datum spikat för Light+Building 2020, men planen är att mässan ska äga rum i Frankfurt någon gång mellan mitten och slutet av september.

MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)