JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

I augusti meddelade underleverantörsmässan Elmia Subcontractor att årets evenemang mellan den 10:e och 13:e november ställs in. Nu lanserar arrangörerna den digitala mötesplatsen Elmia Subcontractor Connect 2020 under samma datum som den ordinarie mässan skulle ha pågått.

– Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas. Därför är vi glada över att trots allt kunna erbjuda den här möjligheten, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor, i ett pressmeddelande.

När årets evenemang ställdes in på grund av den rådande pandemin och dess påverkan på allmänna sammankomster hintade mässarrangörerna om pågående försök att kunna erbjuda ett alternativt deltagande.

Nu är det klart att Elmia Subcontractor lanserar den digitala mötesplatsen Elmia Subcontractor Connect 2020 samma datum som den fysiska mässan skulle ha genomförts: den 10:e till 13:e november i år .

På programmet finns bland annat frågan hur Corona påverkat den svensk tillverkningsindustri och vägen framåt, men även ämnen som hållbarhet och digitalisering tas upp. Här deltar bland annat beslutsfattande politiker och branschaktörer som FKG, Sinf och Almi.

I 15 år har matchmaking stått på programmet. Elmia har i samarbete med Enterprise Europe Network (EEN) skapat ett brett nätverk i hela världen.

– Baserat på vad företag söker eller erbjuder hjälper vi till att hitta matchande affärspartners. Vi märker redan nu att intresset är stort och när vi kör eventet digitalt förväntar vi oss en bredare bas av företag från fler länder än tidigare, säger projektledaren Malin Jönsson i pressmeddelandet.

Nästa upplaga av den fysiska mässan Elmia Subcontractor är planerad till den 9-12 november 2021.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)