JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Krock för mässbesökarna

Årets Elmia Subcontractor flyttas fram en vecka i november, och kortas samtidigt till tre dagar. Därmed blir det återigen frontalkock mellan underleverantörsmässa i Jönköping och den stora elektronikmässan Electronica i München.

Arrangörerna av Elmia Subcontractor har beslutat att slå upp dörrarna en vecka senare än tidigare planerat. Det betyder att mässan äger rum mellan den 15:e och 17:e november i år.

För de som både uppskattar Elmia Subcontractor och Electronica är detta inget bra besked. Istället för att mässorna arrangeras med en veckas mellanrum – vilket blev resultatet när Electronica tvingades flytta fram sitt arrangemang på grund av en annan mässkrock (länk) – blir det nu återigen krock mellan de två eventen.

Båda startar därmed den 15:e november.

I samma veva som flytten av Jönköpingmässan meddelas, avslöjar arrangörerna att mässan kortas med en dag samtidigt som den får fler digitala inslag. Som orsak anger de förnyelse:

– En mässa är något levande, något som kontinuerligt måste utvärderas och utvecklas. I och med pandemin har vi sett en ökad acceleration i teknikutvecklingen och en större önskan om att effektivisera, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor, i ett pressmeddelande.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)