JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Cyber Resilience Act: Seminarium på tisdag

Rikard Jarl från SKF håller digitalt seminarium om EU:s kommande lagstiftning Cyber Resilience Act på tisdag den 30 maj 10:00-11:00.

Han kommer att berätta om fallgropar och lärdomar, och lyfta fram områden att fokusera på för att möta kommande lagstiftning: tidsramar, omfattning och nyckelkrav.

Rikard Jarl kommer även att koppla till annan EU-lagstiftning för digitala produkter, som Data Act och AI Act.

Det är Swedsoft som bjuder in dig. Ämnet är relevant för alla som planerar att släppa ut digitala produkter på EU-marknaden.

Registrera dig här.

Rikard Jarl har de senaste åren lett utveckling av lösningar för tillståndsövervakning. Han har varit ansvarig för team som arbetar med arkitektur, säkerhet, AI och UI. Sedan 2022 är han globalt ansvarig för digital produktsäkerhet inom SKF

Cyber Resilience Act 

Inom en snar framtid kommer det lagstiftning inom EU kring cybersäkerhet för digitala produkter. Detta för att sträva mot en god säkerhetsnivå allmänt för produkter men också för att underlätta för konsumenter. För bolag som har eller har för avsikt att ha digitala produkter på EU marknaden innebär den nya lagstiftningen krav inom en rad olika områden.

KÄLLA: Swedsoft

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)