JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Testportal breddar utbudet

Internetportalen Testmart har adderat funktioner som gör det möjligt att både jämföra test- och mätinstrument från olika leverantörer och att köpa och sälja begagnade instrument.


Amerikanska Testmart gör ett ambitiöst försök att bli den ledande, oberoende portalen för test- och mätinstrument. Testmart startade som en ren informationstjänst förra året men har nu adderat en rad funktioner för att köpa och sälja begagnade instrument.

I den sökbara databasen finns över 7 000 instrument. Det är demoinstrument som kommer direkt från tillverkarna, liksom genomgångna och servade instrument från företag som handlar med begagnade instrument. Men det är också möjligt för vem som helst att både köpa och sälja. Handeln är säker enligt Testmart som finansierar verksamheten genom att ta en avgift av säljaren.



Går att hitta alternativ


En annan nyhet är att Testmart skapat en databas med 750 000 specifikationer för 11 500 produkter i 75 kategorier.

Databasen är fullt sökbar och det går därför att hitta likvärdiga instrument om just den modellen man tänkt sig inte finns tillgänglig för tillfället. För att underlätta jämförelserna normaliserar Testmart informationen från olika leverantörer.

Företaget har vidare lagt till 200 applikationsexempel, adresser till över 2 500 kalibreringslabb världen över och en lista på 1 500 organisationer som är inriktade på test- och mät. Allt är sökbart.

Det finns också kortare analyser från Frost & Sullivan om olika marknader, liksom valda artiklar ur Test and Measurement World och EE-Evaluation.

Per Henricsson

www.testmart.com

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)