JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ny databas för Internetutvecklare på webben

Utbildningsbeivrande Techonline satsar på en ny databas för tillämpningar på Internet.
Databasen finns hos Appliance Net, den av Techonlines fem användargrupper på webben som fokuserar på utvecklingen inom Internettillämpningar. Databasen har information om produkter, tekniklösningar och företag som är relevanta för intresserade Internetutvecklare.
 
- Vi ser att behovet att hitta information för att kunna följa den senaste utvecklingen på Internet-området ökar. Därför har vi försökt att samla så mycket relevant information som möjligt på ett och samma ställe, säger Jeffery Michalski, ansvaring för Appliance Net hos Techonline.
 
Idag har databasen bland annat information om 167 olika produkter med olika jämförande tabeller för olika produktgrupper. På Techonline tror man att storleken på databasen kommer att öka till det dubbla inom de närmasta månaderna.
 
Företaget har även startat Internet Device Forum på webben. Där kan forskare och utvecklingsingenjörer debattera och ställa frågor som rör tillämpningar inom Internetindustrin.


Lisa Ringström

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)