JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tätt mellan svenska företag på mässan 3GSM
Jättemässan 3GSM är långt ifrån bara en angelägenhet för Ericssonkoncernen. I fjol var vart tjugonde företag svenskt och den svenska paviljongen växer för tredje året i rad.
– Det är otroligt roligt att se de svenska företagens intresse för årets 3GSM, säger Cathrin Damsholt Andersson på Exportrådet.

Branschorganisationen, som ägs gemensamt av staten och näringslivet, arrangerar en samlingsmonter som i år rymmer 17 företag. Det är en markant uppgång jämfört med 2003 då det bara fanns fyra företag i paviljongen.

Till det kan läggas ytterligare ett antal svenska företag som ställer ut i egen regi bland annat Enea, Teleca, Neonode och Ericsson. I Exportrådets samlingsmonter finns ytterligare 17 företag, bland annat Nanoradio och Teracom Components.

3GSM har vuxit ur lokalerna i franska Cannes och är i år förlagd till spanska Barcelona med start den 13 februari. Adam Edström kommer att bevaka evenemanget för Elektroniktidningens räkning.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)