JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Altera stärker säljet
ImageRed Tree Solutions, som är representant för Altera, har värvat Ove Boström till det svenska kontoret. Han uppgift blir att serva Alteras nyckelkunder förutom Ericsson och Nokia.
– Jag ska ge dem lite mer uppmärksamhet. Det kanske kan låta lite negativt men distributörerna har inte alltid bandbredden, säger Ove Boström.

I Sverige distribueras Alteras programmerbara logik av Arrow och EBV. Storkunderna Ericsson och Nokia sköter Altera från det egna kontoret i Kista. De kunder som ligger snäppet under får särskild uppmärksamhet av Red Tree Solutions. Företaget, med säte i England, har tidigare haft Hans Åhlander som Alteraspecialist, men han slutade i oktober.

Red Tree Solution har sina rötter i Memecbolaget Vista. När Avnet köpte Memec hoppade delar av personalen av och startade Red Tree Solutions som bland annat är representant för Altera.

Ove Boströms jobb blir dock inte att sälja komponenterna. Det är fortfarande distributörerna som står för offerter, logistik och som hjälper till med designarbetet

– Det är lite annorlunda typ av försäljning där vi identifierar kunderna tillsammans med distributörerna, säger han.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)