JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. EMC Services breddar utbudet
EMC-specialisten EMC Services har fått ny hemvist inom Saab-gruppen och ingår numera i Saab Microwave Systems. Förändringen medför att företaget får tillgång till Saab resurser inom EMC-området.
– Med den nya samordningen kompletteras den redan omfattande rådgivningsverksamheten på EMC Services med en kraftfull förstärkning såväl inom som utanför EMC-området. Detta medför att bolaget kan fungera som en kompetent partner för såväl små som stora företag, vilka kan få ett effektivt stöd under hela utvecklingsprocessen för att få sina produkter att uppfylla EMC- och miljökrav, säger EMC Services vd Jan-Erik Hultman i ett pressmeddelande.

Den nya tillhörigheten innebär bland annat att EMC-provningar av såväl emission som tålighet kan utföras upp till 40 GHz. Både provningar mot civila och militära standarder kan erbjudas, liksom tålighet mot komplicerade transienter.

Det innebär även tillgång till klimat och vibrationsprovning, simulering av EMC-problem med ett flertal verktyg samt även utökat kunnande när det gäller materialteknik för såväl mekaniska som elektriska aspekter.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)