JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Transmode stärker ledningen
Det svenska optonätsföretaget Transmode har rekryterat Björn Andersson till företagets ledningsgrupp. Han blir global försäljningschef.
Under fjolåret ökade Transmode sin försäljning med 150 procent, vilket ger en omsättning på över 375 miljoner kronor. Företagets har under samma period knutit till sig fler än 40 nya kunder.  Rekryteringen av Björn Andersson görs som ett led i Transmodes strategi att sätta kunden i centrum än mer framöver.
 
– Efter ett år med exceptionell tillväxt har Transmode nått en försäljningsvolym som gör bolaget till ett av de största inom sitt område i Europa. Vi har tagit det svåra steget från utveckling till marknad och stärker nu ledningen med målet att växa ytterligare, säger Rune Hurtig, vd för Transmode i ett pressmeddelande
 
Björn Andersson har lång erfarenhet inom strategisk ledning och lösningsorienterad försäljning i telekombranschen. Han kommer närmast från en roll som chef för Transmodes affärsområde Solutions. Bland tidigare ledande befattningar finns uppdrag som kundansvarig på amerikanska nätverksföretaget Sycamore Networks och produktchef på Ericsson Telecom.
 
Transmode utvecklar lösningar som ökar kapaciteten i fiberoptiska nätverk. Företagets produkter baseras på WDM-teknik. Björn Andersson får globalt ansvar för företagets försäljningsorganisation.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)