JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fynda instrument i Gävle
ImageAuktionshuset Goindustry säljer över 700 test- och mätinstrument i två webbauktioner som avslutas torsdag 22 november. I de digra listorna finns allt från oscilloskop och spektrumanalysatorer till signalgeneratorer, effektmätare och kommunikationstestare. Instrumenten kan inspekteras på plats i Gävle måndag den 19 november.
Av prospektet framgår inte vem säljaren är, Goindustry skriver bara att det handla om överblivna instrument och komponenter. Ericsson har dock två fabriker för slutmontering av basstationer till mobilnäten i Gävle.

Många av instrumenten är också avsedda för radiotest även om de ser ut att ha några år på nacken. Förutom spektrumanalysatorer, signalkällor och effektmetrar från alla de stora tillverkarna kan man lägga bud på en EMC-skanner från svenska Detectus och en rubudiumkälla från Pendulum.

Listorna upptar också en del utrustning för test av fiberoptiska komponenter inklusive en optosplitter och kraftkälla från Ericsson. En av de mer udda posterna är ett antal rullar med 500 000 överblivna komponenter.

Goindustry har delat upp auktionen i två delar som avslutar klockan 13:00 respektive 15:00 torsdagen den 22 november.

Mer information finns här (länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)