JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ericssons kraftmoduler hos Elfa
Katalogdistributören Elfa har skrivit ett avtal med Ericsson Power Modules. Elfa ska marknadsföra, lagerhålla och leverera Ericssons DC/DC-moduler och regulatorer till kunder i hela Europa.
– Vi ser Ericsson som en mycket viktig samarbetspartner på de nordiska och europeiska marknaderna inom strömförsörjning. Ericsson har ett gott rykte och bra produkter vilket i slutändan kommer att gynna Elfas kunder, säger Jens Henriksen, försäljningsdirektör Elfa i ett pressmeddelande.

För Elfa innebär avtalet att man stärker sin marknadsposition inom segmentet strömförsörjning rejält. Produkterna  från Ericsson Power Modules kommer främst att marknadsföras genom Elfas välkända katalog och företagets hemsida. Planen är att lagerhålla de vanligaste hålmonterade kraftmodulerna, medan andra delar av sortimentet levereras mot ledtid.

– Tillgängligheten på dessa produkter underlättas också för kunderna genom att Ericsson kan hänvisa till Elfa när kunden behöver enstaka prover, exempelvis, säger Jens Henriksen.

Ericsson Power Modules utvecklar och tillverkar främst DC/DC-moduler som är avsedda för kommunikationsindustrin, såsom basstationer, switchar och routerar.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)