JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Virtuell mönsterkortskonferens
Om knappt två veckor, den 8-9 mars, är det dags för fjärde upplagan av den webbaserade konferensen Virtual PCB. Nytt för i år är att en del av de moderatorledda diskussionerna är schemalagda för att passa deltagare från Europa.
Den virtuella konferensen skiljer sig på intet sätt från en ”riktig” konferens bortsett från att du inte behöver resa. Den har paneldebatter, föredrag och bemannade montrar. Dock har Virtual PCB haft ett fokus på Nordamerika vilket bland annat lett till att de föredrag och diskussioner där man kunnat ställa frågor schemalagts för att tidsmässigt passa just Nordamerika.

I år startar dock några av chattarna så att de passar både Nordamerika och Europa. Det kommer att finnas chattar som leds av experter från industrin om bland annat statistikverktyg för att förbättra processen (SPI), optisk avsyning, återanvändning av designer och tillverkningsfel.

Själva utställningen har lockat 20 företag i år och precis som tidigare kommer det att finnas ett ”eftersläpp” där man en månad efter mässan kan titta på paneldiskussionerna, lyssna på videoinspelningar och ladda ner material från utställarna.

I fjol registrerade sig lite drygt 2900 personer och lite drygt 1600 loggade sedan in på mässan.

Mer information och anmälan finns här (länk):
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)