JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tomra utvidgar avtalet med Partnertech

Tomra utvidgar avtalet med Partnertech

Norska Tomra, som bland annat utvecklar returburksautomater, är en av Partnertech största kunder. Företaget utvidgar nu uppdraget till att omfatta även den amerikanska marknaden.
Tomra och Partnertech inledde sitt samarbete i maj 2005 med returautomaten Uno. Senare samma år fördjupades samarbetet till att omfatta även produktgruppen Logistima, som hanterar burkar och flaskor i butiker med större volymer.

I det nya uppdraget utvidgas samarbetet till att även omfatta den amerikanska marknaden och Partnertechs enhet i Atlanta. Utvecklingsuppdraget går ut på att göra om design och därmed optimera produkten inför tillverkningen som beräknas starta under fjärde kvartalet.

– Vi har medvetet stärkt vårt kunderbjudande i USA där montering och distribution underlättar försäljning och service på den amerikanska marknaden för flertalet europeiska kunder både genom marknadsnärhet såväl som ”Assembled in America” vilket är ett ökat kundönskemål”, säger Partnertechs vd och koncernchef Leif Thorwaldsson i ett pressmeddelande.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)