JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
För andra året i rad arrangerar  Energimyndigheten konferensen Energiutblick på Svenska Mässan i Göteborg. Den 13-15 mars slås dörrarna upp. I år bjuds bland annat på en utställning, med temat ”framtidens elfordon”.
Energiutblick är en nordisk konferensen som vänder sig till företag, myndigheter, forskningsinstitut och intresseorganisationer i energibranschen samt till forskare och studenter på universitet och högskolor. I anslutning till konferensen finns en företagsutställning (utställarlista – länk).

I år lägger konferensen extra fokus på konkurrenskraft, ur olika perspektiv. Konferensprogrammet har dessutom delats upp i fyra områden – effektiv energianvändning, teknik för tillväxt, energi och marknad samt framtidens energi – med parallella föredrag.


I anslutning till konferensen kommer en fordonsutställning byggas upp, där det bland annat går att kika närmare på några av elfordonen som Energimyndigheten varit med och finansierat genom olika projekt. Här ges besökarna också möjlighet att provköra olika elfordon, bland annat elbilen Volvo C30.

Energimyndigheten arrangerade tidigare den årliga konferensen Sveriges Energiting, även kallad Energitinget, med stöd från konsultföretaget Konferensforum. Sveriges Energiting arrangeras fortfarande i Stockholm, men utan Energimyndighetens medverkan.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)