JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. HBM startar nordisk konsultorganisation
Mätteknikföretaget HBM lanserar en nordisk enhet för konsulttjänster, HBM services & engineering. Det nya konsultteamet ska hjälpa kunder i hela Norden med installation, testning och kalibrering.
– Vi har sedan tidigare en väl fungerande konsultverksamhet i Norge och Danmark och nu såg vi att tiden var mogen att bredda verksamheten även till övriga Norden. Det finns en stor efterfrågan på experthjälp inom vårt kompetensområde och vårt serviceteam kan rycka in under en intensiv tidsbegränsad period eller lösa löpande uppdrag på lång sikt, säger Arnt-Henning Andersson, chef för HBM services & engineering, i ett pressmeddelande.

De tjänster som erbjuds är installation, felsökning, kalibrering och utbildning med specialisering inom strukturtestning och installation av trådtöjningsgivare.

Hottinger Baldwin Messtechnik sysslar med vägningsteknik, test och mät. Produktprogrammet från HBM omfattar töjningsgivare, andra givare och sensorer, noggranna förstärkare och signalomvandlande elektronik, mätdatainsamlingssystem och mjukvara för mätningar.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)