JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Svenska Flexenclosure, som utvecklar och tillverkar strömförsörjningslösningar till basstationer som främst tar energin från vind och sol, har startat ett dotterbolag i Indien. Bolaget – döpt till Flexenclosure India – är ett joint-venture med det indiska industrikonglomeratet Artheon. Flexenclosure äger 51 procent.
Flexenclosure India har sitt säte i Gurgaon utanför New Delhi och ska rikta in sig mot mobiloperatörerna i Sri Lanka, Bangladesh and Nepal, förutom Indien. Företaget kommer att ledas av Mukesh Singh, som närmast kommer från Nokia Siemens men som även har jobbat på Ericsson.  

– Flexenclosure India för oss närmare våra kunder och hjälpa oss att fortsätta att utveckla världens mest effektiva energihanteringslösningar. Jag har arbeta i Indien med tre företag tidigare och jag ser fram emot att bli delaktig i en sådan livskraftig ekonomi på regelbunden basis igen, säger David King, vd för Flexenclosure, i ett pressmeddelande.

Flexenclosures utvecklar produkter som ger möjlighet att optimera strömförsörjningen till en basstation från olika energikällor, som vindkraft, solkraft och dieselgenerator. Företaget, med huvudkontor i Vara, säljer hela basstationssajter där allt utom telekomutrustningen ingår.
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

 

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)