JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Cybercom får personal av ST-Ericsson
IT- och telekomkonsulten Cybercom tar över personal från ST-Ericssons forsknings- och utvecklingscentrum i Linköping. Överenskommelsen berör 27 personer på ST-Ericsson.
– Avtalet med Cybercom gör att vi kan fortsätta att utveckla den strategi som vi meddelade i april, gällande resurser och kontor. Samtidigt säkerställer det att våra mycket kompetenta kollegor i Linköping kan fortsätta arbeta och bidra till att utveckla ett starkt teknikkluster i regionen. Vi önskar dem lycka till i arbetet med att bidra till Cybercoms framgångar, säger  Carlo Ferro, som ansvarar för verksamheten på ST-Ericsson i ett pressmeddelande.

Detta är bara ytterligare ett steg i ST-Ericssons strategi att samla företagets globala aktiviteter till färre platser för att på så sätt sänka nivån för att nå nollresultat.

För  Cybercom innebär avtalet att företaget även ska utveckla programvara för testverktyg åt ST-Ericsson till och med juni nästa år.
 
– Vi kan säkra intressant nya affärer för de kommande tre kvartalen och vi kommer att få erfarna och värdefulla nya kollegor som väsentligt stärker vår verksamhet i Linköping, vilket är ett av våra mest lönsamma och snabbväxande kontor. Förstärkningen hjälper oss att bättre möta efterfrågan från andra nyckelkunder i regionen och vi kan börja planera för nya projekt, kommenterar Niklas Flyborg, Cybercoms vd, avtalet i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)