JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. XP släpper kraftguide

XP släpper kraftguide

Amerikanska XP Power släpper sin första version av en kortforms-katalog med uppgift att guida i valet av strömförsörjning. Den går att få som app för Android och iPhone, men den kan också laddas ner direkt från företagets hemsidan eller beställas i tryckt format.
Guiden är en 4-färgskatalog på 56 sidor där XP Powers omfattande sortiment av kraftomvandlare presenteras.

Här finns exempelvis företaget AC/DC-omvandlare i effektklasser från 5 till 3000 watt samt DC/DC-omvandlare från 0,25 till 600 watt, men också likriktare med medicinska säkerhetsgodkännande från 15 till 2 500 watt. Här presenteras även olika produktnyheter, liksom företagets expertis inom marknadsområdena sjukvård, industri- och teknik.

Genom hela guiden används symboler för att identifiera produkter som möter medicinska säkerhetskrav, samt de som uppfyller de stränga normerna för energieffektivitet vid både noll last och drift.

Den nya guiden kan laddas ner direkt från XP Powers hemsida (länk). Där går det även att hitta länkar till appar för Android- och iPhone-telefoner. Den som istället vill ha en pappersversion kan beställa den från företagets hemsida eller genom det svenska kontoret.  
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)