JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mouser vill lära ut om programmerbar logik

Mouser vill lära ut om programmerbar logik

Nischade undersajter har blivit ett populärt tillskott från vissa komponentdistributörer. Nu lanserar  Mouser Electronics en sådan webbplats som helt fokuserar på programmerbar logik.
Programmerbara logiska kretsar finns i en uppsjö varianter – från enkla logikblock till avancerade FPGA:er. Syftet med den nylanserade mikrosajten (länk) är dels att förklara skillnaden mellan olika typer av programmerbara logiska kretsar, dels att hjälpa till att identifiera vilken krets som passar bäst för en viss tillämpning.

Det var i höstas som Mouser hoppade på idén att börja locka med mikrosajt. Först ut vara en sajt som helt fokuserar på rf-teknik (länk).

Nu är det programmerbar logik som står i fokus. Här går att botanisera i en stor mängd teknisk information i form av videofilmer, applikationsnötter samt annan information – allt organiserat efter PLD-kretstillverkare och tillämpning.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)