JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elmia knyter band med franska Midest

Elmia knyter band med franska Midest

Den svenska underleverantörsmässan Elmia Subcontractor har inlett ett samarbete med franska Midest, som är världens största mässa för underleverantörsindustrin. Därmed får den svenska mässan liksom underleverantörsindustrin i Sverige hjälp att marknadsföra sig i Frankrike.
Den årliga Parismässan Midest är med sina drygt 1 700 utställare från 46 länder och närmare 40 000 besökare från 78 länder världens största underleverantörsmässa.

Nu skriver Elmia Subcontractor – som påstår sig vara världens näst största renodlade underleverantörsmässa – ett avtal med Midest. Syftet är att bana väg för skandinaviska underleverantörsföretag mot den franska marknaden.

– Många riktar blicken mot Tyskland eller Asien när de vill etablera sig på internationell mark. Men Frankrike är en mycket spännande marknad, med stor fordonsindustri och framtidssatsningar på förnyelsebar energi och vindkraft, säger Karla Eklund, projektledare för Elmia Subcontractor i ett pressmeddelande.

Midest är en del av världens största mässbolag Reed Exhibitions.

I år går den franska mässan av stapeln mellan den 19:e och 22:a november, som alltid i Paris. Årets upplaga av Elmia Subcontractor hålls veckan innan, den 12:e till 15:e november i Jönköping.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)