JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Berlin partner till Elmia Subcontraktor
Tysklands huvudstad Berlin och delstaten kring staden – Brandenburg – är årets partnerregion på underleverantörsmässan Elmia Subcontraktor som går av stapeln den 12:e till 15:e november i Jönköping.
– Vi är mycket stolta över att stärka det tyska deltagandet på mässan. Tyskland är en av svensk industris viktigaste handelspartner och det ger fler möjligheter för affärer för våra utställare. Årets samarbete med en region kommer att ge en ännu närmare kontakt företagen emellan. Det kan ge många positiva effekter, säger projektledaren Karla Eklund i ett pressmeddelande.

Tysklands huvudstadsregion är ett viktigt europeiskt fordonscentrum och en expansiv region för biltillverkare och deras underleverantörer. Tre år i rad har Brandenburg hamnat på första plats i den tyska dynamikrankingen.

Internationella koncerner har valt att placera sina verksamheter här – som exempelvis Mercedes, Magna och ZF i fordonsbranschen, Bombardier och Stadler inom järnvägsteknik, Rolls Royce och MTU i flygindustrin, Arcelor Mittal, Riva och Voestalpine i metallindustrin och BASF i kemiindustrin. Runt dessa industriella nav har en mängd innovativa underleverantörer etablerat sig, skriver mässa i pressmeddelandet.

Mer om mässan finns här (länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)