JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Malmö med IoT på agendan

I början av november är det dags för den nya konferensen IOT Sweden att slå upp dörrarna i Malmö. Fokus är sakernas internet och det är ett brett spann av talare från Oracle till svenska Svep Design Center.
Konferensen går av stapeln den 3 november på Slagthuset i Malmö. Hit väntas cirka 300 personer från företag som befinner sig i IoT-branschen, är på väg in i den eller som funderar på att köpa nya uppkopplade produkter.

Bland talarna på konferensen märks Clemens Vasters, som arbetar med Microsofts utveckling av uppkopplade saker, Henrik Ståhl, som arbetar strategiskt med Oracles investeringar inom IoT och Joshua Corman, utvecklingschef på mjukvarubolaget Sonatype.

Men även Lundaföretaget Svep Design Center finns med på talarlistan. Företaget har i nära samarbete med andra företag bland annat utvecklat IoT-prylar som smarta klockor, biljettläsare och trygghetslarm.

– Vi har i mer än 15 år jobbat med att koppla upp produkter till internet, före begreppet ens blev etablerat. Jag kommer att ge en inblick i utmaningar som behöver lösas, som gemene man kanske inte tänker på i första taget, men också om möjligheterna som finns med Internet of Things, säger Mikael Hegardt, försäljnings- och marknadschef på Svep Design.

Planen är att IOT Sweden ska bli ett årligen återkommande arrangemang.

Det kostar 1 200 kronor att delta. Här kan du hitta mer info och registrera dig (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)