JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
lördag 6 juni 2020 VECKA 23
Saab Gripen över Anderna

Möt Brasilien på Grand Hotel

Efter Brasiliens jätteorder på svenska stridsplan skickar landet – en av världens största konsumentmarknader – hit sin president för att prata affärer på måndag. Hör av dig till Business Sweden om du vill skaka hand med Dilma Rousseff.
De 36 Gripenplan som Sverige sålde till Brasilien är en av Sveriges mest omfattande exporter någonsin och gav mersmak till den svenska exportfrämjande organisationen Business Sweden. Brasilien gör enligt Business Sweden just nu betydande investeringar inom forskning och utveckling inom olika sektorer, med flera öppningar för svenska företag.

– Gripen-affären skapar stora möjligheter för svenska företag som vill göra affärer med Brasilien. Det är ett unikt läge att knyta nya kontakter och fördjupa existerande handelsförbindelser, säger Ylva Berg, VD på Business Sweden, i ett pressmeddelande.

200 företag har redan fått en inbjudan till mötet med Brasilien på måndag förmiddag. Det deklarerade syftet med mötet är att fördjupa handelsrelationerna mellan Brasilien och Sverige. På mötet talar företagsledare från Sverige och Brasilien med efterföljande paneldiskussion.

Sverige och Brasilien har idag samarbeten inom bland annat handel och investeringar, bioenergi och biodrivmedel, hållbar utveckling och militärteknik.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)