JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Sara Mazur inviger ECS i Kista

Sara Mazur inviger ECS i Kista – talar om IoT

Ericssons forskningschef Sara Mazur inviger årets Embedded Conference Scandinavia, som tioårsjubilerar. Den 3:e november äntrar hon scenen vid lunchtid för att tala om vad Internet-of-Things betyder för Ericsson, övriga branschen och samhället.
– Det är med nöje jag deltar i invigningen för årets Embedded Conference Scandinavia. Evenemanget är ett viktigt forum för embedded och IoT och ämnena som berörs ligger helt rätt i tiden. Forskning och utveckling som är grundstenar för ECS är viktigt för Ericsson och något jag personligen verkligen brinner för, säger Sara Mazur.

Att få Sara Mazur att inviga konferensen är ett verkligt genidrag. Säg vem som inte vill höra hennes framtidsvisioner? På SEE-mässan i fjol tog stolarna snabbt slut, och en stor del av publiken fick stå, när hon var där för att prata om 5G. Samma hypé kan vi förvänta oss när hon tar till orda om drygt två veckor på ECS i Kista.

Denna gång är det IoT som står på agendan – även om Sara Mazur också kommer att berätta om Ericssons utveckling med tonvikt på programvara liksom situationen kring rekrytering och forskning. Klockan 12 den 3 november hålls invigningen.

Sara Mazur är chef för Ericsson Research sedan 2012, men hon har jobbat med forskning och utveckling på företaget sedan 1994.

Annat värt att ta sig tid till på årets ESC är Daniel Frylmark på Scania CV. Under mässans första dag talar han utvecklingsstrategier och metoder inom förarassistens, som är ett av de största utvecklingsområdena inom inbyggda system idag.

Embedded Conference Scandinavia hålls på Kistamässan den 3-4 november. Här kan du läsa mer om mässans innehåll (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)