JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Frukost med Produktionslyftet på Elmia
Om tre veckor är det dags för underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping. Produktionslyftet passar på att presentera sig på ett frukostseminarium torsdagen den 12 november.
Inission, Orbit One, Enics och Gelab. Det är några av cirka 180 företag som vässats av Produktionslyftet, ett projekt som startade år 2007 med målet att kopiera biljätten Toyotas framgångar med så kallad Lean-produktion.

Under rubriken ”Nöjda kunder, nyckeln till framgång” bjuder nu Produktionslyftet och Swerea IVF in till ett frukostseminarium på Elmia Subcontractor., där Nilsson Special Vehicles och Bror Tonsjö berättar om sina Lean-resor.

Halverad ledtid och vikt var två av utmaningarna för Nilsson Special Vehicles medan Tonsjö förklarar hur de arbetat med fokus på kund och kvalitet.

Produktionslyftet drivs i samarbete med IF metall och Teknikföretagen. Projektet har fått finansiering i tre etapper av Vinnova , KK-stiftelsen och Tillväxtverket.

Mer information och anmälan finns här: (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)