JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Förste talaren till höstens Embeddedkonferens spikad

Är digitaliseringen den fjärde industriella revolutionen? Det är temat för Tomas Lagerbergs inledningsanförande på Embedded Conference Scandinavia i Kista i november. Tomas Lagerberg är chef för ABB:s automationsforskning i Sverige.

Konferensprogrammet tar form under sommaren och arrangörerna har fått in rekordmånga kvalitativa bidrag. Den första talaren som är klar är Tomas Lagerberg på ABB Automation.

– Vi är stolta över att få med det här högaktuella ämnet på årets Embedded Conference Scandinavia och det passar perfekt in i programmet, säger Ulf Bodin, som leder konferenskommittén.

Tomas Lagerberg kommer att prata om hur digitaliseringen på allvar börjar påverka och förändra industrin. Företag som vill överleva i framtiden måste anamma ny teknik och använda den för att öka sin konkurrenskraft på en global marknad.

Bland annat kommer han att förklara vad dataspel har att göra med industriell automation, hur passar människan in i framtidens digital fabrik och vad betyder det faktum att Gangnam Style har mer än 2,5 miljarder Youtube-visningar.

Den elfte upplagan av Embedded Conference Scandinavia går den 22-23 november 2016 på Kistamässan i Stockholm.

Mer information finns här: (länk)

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)