JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svensk elektronik ur alla vinklar

Den 15 september är det dags för Smartare Elektroniksystems Summit 2016. Det blir en kostnadsfri heldag kring innovation, med elektronik i fokus. Vill du vara med är det dags att boka plats nu.

Förra året lockade Smartare Elektroniksystems Summit runt 100 personer. Då var det premiär för eventet som är en sammanslagning mellan ”Stora Elektronikdagen” – som organiseras av Branschorganisationen Svensk Elektronik – och konferensen Summit – som organiseras av innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem.

Nu hoppas arrangörerna på att ännu fler ansluter när dörrarna öppnas på Tekniska Museet i Stockholm den 15 september. Här ska tidigare kontakter spira och nya kontakter knytas, är tanken.

Årets agenda är späckad med spännande projekt. Förmiddagen ägnas åt ett flertal forskningsprojekt, där ämnena spänner från Massiv MIMO-sändarlösningar för 5G och kompakta kraftmoduler för fordonstillämpningar till smarta aktiva hjälmar. Dessa projekt har tidigare fått finansiering från Smartare Elektroniksystem.

På eftermiddagen är det istället kompetensförsörjning och svenska spjutspetsområden som tas upp. Liksom hur de olika teknikerna kan komma ut på och expandera på nya marknader samt speed-dating.

Att delta är kostnadsfritt, men enligt arrangörerna har redan ett stort antal platser bokats och antalet platser är begränsat så vill du vara garanterad en plats är det läge att agera.

Här kan du granska agendan i detalj (länk) och här kan du anmäla dig, dock senast den 6 september (länk).

Läs även "En heldag tillägnad svensk elektronik (länk)" om fjolårets konferens.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)