JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Är du nyfiken på branschföreningen Svensk Elektronik men tvekar att gå med? Nu har ditt företag möjlighet att under tre månader och utan kostnad ta del av alla förmåner som ett medlemskap ger.

– Vi har nyligen startat kampanjen och kör den troligtvis året ut, skriver Svensk Elektroniks vd Lena Norder i ett email till Elektroniktidningen.

Lobbyverksamhet, kompetensförsörjning och skräddarsydda avtal. Det är tre saker som engagerar Svensk Elektronik men exakt vad branschföreningen – som samlar allt från distributörer via utvecklande företag till tillverkare – ska syssla med bestäms av medlemsföretagen.

Den enskilt största framgången på senare år är Smartare Elektroniksystem, där Svensk Elektronik tillsammans med företag, universitet och institut övertygade Vinnova om att göra en långsiktig satsning på elektronikområdet (länk).

Föreningen för också en en dialog med lagstiftare och myndigheter för att minska krångel och förbättra regelverken. Bland annat har föreningen hårt kritiserat den föreslagna kemikalieskatten på elektronik (länk).

Kompetensförsörjning är ytterligare en fråga som engagerar medlemmarna och som är avgörande för elektronikindustrins framtid i Sverige.

Enligt en kartläggning från 2013 finns det runt 3600 företag som har elektronik som huvudverksamhet (länk) så tag chansen och testa föreningen kostnadsfritt under tre månader (länk).

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus