JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Här är Miltronics nye försäljningschef

Mitronics nuvarande vd Krister Karlsson överlämnar sin tidigare roll som försäljningschef till David Samuelsson, som rekryterats internt.

Krister Karlsson

– Han är rätt person att leda och vidare­ utveckla försäljningsarbetet på Miltronic, säger Krister Karlsson. 

– David har varit med sedan starten på det omfattande utvecklingsarbete vi inledde för ett drygt år sedan. Han känner företaget, medarbetarna och inte minst: han känner våra kunder. David kommer med andra ord snabbt att komma in i sin nya roll, med de kunskaper han redan har av Miltronic. 

David tar med sig sina erfarenheter från Kundservice och Teknisk innesälj på Miltronic. Han har enligt Miltronic redan goda kontakter med många av de företag och grossister som företaget levererar till. 

Miltronic distribuerar kabel, specialkabel, kabeltillbehör, elkomponenter, kapslingar och automationsprodukter. Företaget startades 1965 och är numera ett helägt dotterbolag till Lapp Group,  en global koncern med 3300 medarbetare, forsknings­- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 39 säljbolag.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)