JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Congatec prisar snabbväxaren Tritech

För snart fyra år sedan skrev Tritech avtal med kortleverantören Congatec. Därmed började den svenska inbyggnadskonsulten att konstruera in de tyska korten i sina nyckelfärdiga lösningar, men också fungera som distributör. Nu får Tritech pris som Congatecs snabbast växande partner inom EMEA år 2016.

Den ökande intresset för färdiga byggblock och plattformar för inbyggnad är en stark anledning till den snabba tillväxten, menar Tritech som överlag hade ett starkt 2016 i Norden.

– En viktig roll för oss är också att jobba nära både kunderna och leverantören genom hela projektets livscykel, och säkerställa att sådant som produktförvaltning och teknisk support hanteras på ett bra sätt, säger Patrik Björklund, säljchef på Tritech Solutions, i ett pressmeddelande.

Congatec var den första kortleverantör som Tritech skrev avtal med. Det skedde våren 2013, några månader efter det att företaget rekryterat Jörgen Carlsson, företagets nuvarande vd, och Patrik Björklund för att få fart på det nya affärsområdet för nyckelfärdig lösningar baserade på standardiserade inbyggnadskort (länk).

Det färska priset har givit mersmak. Nu siktar Tritech på att även ro hem Congatecs pris för högsta omsättning.

– Men det är samtidigt viktigt att man ser priset som ett kvitto på väl genomförda affärer och projekt, snarare än ett mål i sig, påpekar Patrik Björklund.

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)