JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Jonny tar plats hos Acte

I veckan tog Jonny Hedlund över vd-posten på Acte Solutions. Där blir hans uppgift bland annat att tydliggöra företagets kompetens när det gäller kundanpassning inom industridatorer och trådlös kommunikation.

Vid årsskiftet lämnade Jonny Hedlund Kistaföretaget Waystream som utvecklar och säljer digital infrastruktur, såsom switchar och routrar, för fiberbaserade bredbandsnät.

I elva år arbetade han där, de fem sista som vd. En intensiv tid som bland annat innebar notering av bolaget på Nasdaq First North samt utveckling och lansering av de första produkterna i en helt ny plattform.

– Att lämna bolaget är inget enkelt beslut, men tillfället är rätt för bolagets framtida utveckling, sade Johnny Hedlund då.

Nu börjar ett nytt kapitel.

– Det känns både roligt och spännande att ta klivet över till Acte, som är ett mycket intressant bolag med en lång och stark historik.

– Acte har, som många, gjort resan från att vara en ren distributör av elektronikkomponenter till att erbjuda specialistkompetens inom kundanpassning av produkt- och systemlösningar för industridatorer och kommunikationslösningar inom IoT/M2M, säger han i ett pressmeddelande.

Acte Solutions har huvudkontor i Stockholm, produktion och lager i Göteborg och lager i Norrköping.

Framåt ska företaget bli ännu tydligare med vilka lösningar det kan erbjuda sina kunder.

– Vi ser att det finns betydande potential att fortsätta utveckla Acte och skapa betydande tillväxt framåt. Johnny, med sin gedigna erfarenhet inom teknikbranschen, har precis rätt profil för att lyckas med uppdraget, säger Ulf Gladh, koncernchef för divisionen Electronics inom Lagercrantz Group.

 

 

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)